Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 14:55
Afviste AC Milan: Everton vil kapre japansk Seria A-stopper

Everton er interesserede i Bolognas 22-årige midterforsvarer Takehiro Tomiyasu.


Japanske Takehiro Tomiyasu har imponeret for italienske Bologna i denne sæson, hvor den blot 22-årige japaner har tiltrukket opmærksomhed fra større klubber.

Italienske aviser berettede i januar om, at AC Milan havde afsendt et bud på 15 millioner euro på stopperen, hvilket blev afvist af klubben med tilnavnet Rossoblu.

I stedet lejede milaneserne Chelseas Fikayo Tomori, der har nydt stor succes, men det forventes Milan igen vil forsøge at hente Tomiyasu til sommer.

De får dog konkurrence fra Everton, erfarer Gazetta Dello Sport, der tilføjer, at spilleren har et prisskilt på 20 millioner euro.

Det skulle omvendt ikke skræmme The Toffees væk fra at afgive et bud, hvor de i skrivende stund holder et vågent øje med spillerens udvikling samt AC Milans interesse i spilleren.

22-årige Tomiyasu skiftede i 2019 til Bologna fra belgiske St. Truiden og har i denne sæson været et af Serie A-klubbens første navne på holdkortet.

Han er tilmed et alment kendt navn i hjemlandet, eftersom han allerede har skrabet 23 landskampe sammen for Japan.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED