AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 14:48
Afvist på stedet: Manchester United byder blot 10 millioner pund på La Liga-profil

Manchester United har udset sig Kieran Trippier som konkurrent til Aaron Wan-Bissaka på højrebacken, men deres første bud var langt fra tilfredsstillende for Atlético Madrid


Den tidligere Tottenham-profil Kieran Trippier har haft stor succes i sine to år i La Liga og vandt i den netop overståede sæson mesterskabet med Atlético Madrid. 

Men familien hjemme i England trækker efter sigende i den 30-årige højreback, der gerne vil hjem til Premier League. Den situation spekulerer Manchester United på at udnytte, og nu har The Red Devils ifølge forlydender i Spanien sendt deres første bud afsted. Det skriver Marca.

Det skulle dog kun have lydt på 10 millioner pund, hvilket Atlético blankt afviste. Trippier har to års kontrakt med Madrid-klubben endnu, og selv om de ikke vil stå i vejen for hans ønske om at vende hjem, så har de heller ikke tænkt sig at sælge billigt. 

Derfor har Atlético Madrid indtil videre fortalt Manchester United, at de må hoste op med englænderens frikøbsklausul på 35 millioner pund, hvis de vil sikre sig ham. 

Yderligere forhandlinger forventes dog, og en eventuel handel kan komme i stand på den anden side af den EM-slutrunde, som går i gang i aften, og hvor Kieran Trippier er udtaget for England. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE