AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2022 22:42
AFVIST: Manchester United afgav 595 millioner-bud i går

The Athletic erfarer, at Manchester United afgav et stort bud i går, som hurtigt blev afvist.


Manchester United er i løbet af sommerens transfervindue blevet kædet sammen med mange spillere, men et af de navne, der er gået igen og igen, er Antony fra Ajax.

Den brasilianske kantspiller skulle være en stor transferprioritet for Erik ten Hag, men problemet har været at få overbevist Ajax om at sælge. De har nemlig sagt farvel til flere af deres profiler og vil ikke sælge flere denne sommer.

Nu kan The Athletic afsløre, at Manchester United i går afgav et €80 millioner-bud på Anthony, der svarer til 595 millioner kroner.

Det store bud blev dog afvist af den hollandske klub. 

Ifølge mediet er ledelsen i Manchester United ikke optimistiske omkring en handel om Antony, og derfor kan de muligvis være nødsaget til at kigge andre steder, hvor Cody Gakpo ses som en mere sandsynlig mulighed.

Senest er Manchester United også blevet kædet sammen med Yannick Carrasco fra Atletico Madrid - Læs mere om den historie her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE