AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2023 18:15
Afviser bud fra Manchester United: Han koster 375 millioner

Manchester United skal hoste op med et større beløb, forlyder det nu.


Manchester United rykker nærmere på en signing af Vanderson, der spiller højre back hos AS Monaco.

Det skriver medier i spillerens hjemland, herunder Zero Hora.

 

De Røde Djævle forbereder et bud, og man har angiveligt fortalt AS Monaco, at man er voldsomt lun på spilleren, der kan rykke foran både Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka i køen.

Selvsamme medie skriver dog, at den franske storklub ikke just var tilfreds med det beløb, der blev fremlagt på forhandlingsbordet.

Buddet har sandsynligvis været under 50 millioner euro, svarende til 375 millioner kroner, for det er altså, hvad AS Monaco kræver, hvis en transfer skal blive en realitet.

På trods af Monacos store krav, er det sandsynligt, at en transfer vil ske inden for de kommende uger. Det er dog ikke sikkert, at Manchester United bliver Vandersons næste klub. Der er nemlig flere bejlere, også fra Premier League.

Diogo Dalot forlængede i sidste uge sin kontrakt med Manchester United, så måske er dette slutningen for Aaron Wan-Bissakas karriere på Old Trafford...


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Chelsea præsenterer ny signing

2. Liverpool-spiller er opsat på skifte - klub byder for 2. gang 

3. Vildt: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE