AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2022 20:07
"Aftalen er på plads" - Leicester ét skridt fra ny keeper

Leicester er meget tæt på at kunne præsentere en ny målmand, lyder det.


Kasper Schmeichel forlod i sommerens transfervindue Leicester til fordel for franske Nice.

Det har efterladt The Foxes med et kæmpe hul på målmandsposten, hvor Danny Ward på ingen måde har formået at gøre Schmeichel kunsten efter.

Ward har nemlig lukket hele 22 mål ind i otte Premier League-kampe, og derfor er Brendan Rodgers og co. naturligvis også på markedet efter en ny målmand.

Ham skulle man angiveligt have fundet i polske Bartlomiej Dragowski, som vogter buret hos italienske Spezia. Det skriver det polske medie Meczyki.

Selvom der ikke foreligger noget officielt omkring handlen endnu, så mener det polske medie at vide, at aftalen allerede er på plads, og at Dragowski tiltræder klubben i det kommende transfervindue i januar.

Leicester er for nylig også blevet sat i forbindelse med Odysseas Vlachodimos fra Benfica, og det er ganske plausibelt, at målmandsposten har højeste prioritet.

Dragowski har tidligere været på kontrakt hos Fiorentina gennem seks sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE