Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 09:00
Aftalen er på plads: AC får markant lønforhøjelse i ny kontrakt

Andreas Christensen og Chelsea er angiveligt blevet enige om en ny kontrakt til danskeren.


I starten af september kunne Andreas Christensen fortælle til Ekstra Bladet, at det så godt ud forhold til at forlænge sin kontrakt med Chelsea, og nu lader det til, at forhandlingerne er overstået.

For The Sun skriver, at Christensen og Chelsea er blevet enige om en ny kontrakt, der indbringer den danske landsholdsspiller lige over en million kroner om ugen.

Det lå ellers ikke i kortene, at Christensen skulle få en lønforhøjelse. Ifølge den engelske avis, der trods sin tabloide side også har ret fra tid til anden, tilbød The Blues nemlig oprindeligt en kontrakt, hvor lønnen var dårligere, end den han får i sin nuværende aftale.

Men Christensen har på det seneste spillet så fremragende, at han nu har overbevist London-klubben om, at han fortjener en lønforhøjelse på omtrent 350.000 kroner om ugen.

Lige nu er Christensen også fast mand hos Thomas Tuchel, og uge efter uge præsterer han både i Premier League, Champions League og på landsholdet.

Danskerens nuværende kontrakt udløber næste sommer, og der er ingen meldinger om hvor lang kontraktforlængelsen er.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE