AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 10:40
AFSTEMNING: Bør PL-klubberne starte med stadionpræsentationer ved nye signings?

Bør Premier League-klubber begynde at præsentere nye signings foran fans på deres egne stadions, som man ser i andre ligaer? Stem her.


Omkring 50.000 mennesker var på lægterne, da Eden Hazard i går aftes blev præsenteret som ny Real Madrid-spiller på Santiago Bernabeu.

Det har i mange år været en tradition i spansk fodbold, at nye spillere bliver præsenteret på klubbernes stadions.

I det engelske er man begyndt at gøre mere ud af præsentationerne, men det bliver holdt inden for de sociale medier - men bør de gøre endnu mere ud af det?

De engelske Premier League-klubber leder hele tiden efter nye kommercielle tiltag, og det kan være en mulighed for at øge trøjesalget for en ny signing ved at lave spillerpræsentationer på stadions. 

Mener du, at det kunne være fedt, hvis Premier League-klubberne startede med at lave live-præsentationer af nye signings på stadions? Stem nedenfor:

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED