Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 19:33
Afsted med Abraham? PL-køber står allerede klar med bud

West Ham har angiveligt lagt sig i førersædet til at hente Chelseas Tammy Abraham til sommer.


En eksplosion af gisninger er opstået de seneste uger, efter Chelseas nye træner Thomas Tuchel har udeladt angriberen Tammy Abraham i flere kampe i træk.
 
Den 23-årige englænders fremtid på Stamford Bridges syntes i forvejen uvis, da The Blues også har Timo Werner og Olivier Giroud på lønningslisten, mens Abraham endda selv ønsker en forbedret kontrakt i klubben, som Chelsea indtil videre har tøvet med at tilbyde.
 
Det særdeles troværdige medie The Athletics erfarede tidligere, at Abraham ønsker en forbedret kontrakt i klubben, der minder om sin tidligere holdkammerat på Chelsea-akademiet, der i skrivende stund tjener 120.000 pund om ugen i forhold til de 80.000 pund om ugen, som Tammy Abraham indkasserer.
 
Herefter meldte en anden troværdig avis The Telegraph, at der pt. står fem klubber klar i West Ham, Leicester, Brighton, Southampton og Aston Villa, der alle er interesserede i hente Abraham til klubben.
 
Nu er endnu en ny interessant opdatering dukket op - denne gang fra den forholdsvist troværdige Eurosport-journalist Dean Jones.
 
Han erfarer via sin Twitter-profil, at West Ham alene fører kapløbet om Abraham, som de har en målrettet interesse i at kapre, så snart sommerens transfervindue åbner.
 
The Hammers har angiveligt råd til Abrahams løn, mens prisen på angriberen heller ikke forventes at blive en udfordring
 
Først og fremmest giver dette god mening, da Southampton og Brighton forventeligt vil få svært ved at matche Abrahams lønkrav, der er højere end begge klubbers nuværende højstbetalte spiller.
 
Ud over det udfylder Abraham samtlige af The Hammers' kriterier, mens klubbens overraskende udsigt til europæisk fodbold i den kommende sæson også burde have en tiltrækkende effekt.
 
West Ham har lige nu udelukkende Michail Antonio som reel angriber, mens de i flere sæsoner har spildt en masse penge og tid på angribere fra andre ligaer, der ikke er slået til.
 
Derfor giver det rigtig god mening at hente en spiller til at udfylde hullet oppe foran, mens Abraham allerede har bevist sig i Premier League og tilvænnet sig London, hvor han endda er vokset op.
 
Ud over Abraham har West Ham også tidligere været sammen med Brentfords brandvarme topscorer Ivan Toney, der allerede står noteret for 25 scoringer i The Championship i år.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED