Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Alonso vil bringe disse to spillere med sig til Liverpool

Af Emil Plovgaard
31.01.2024 Kl. 18:14

Xabi Alonso fra Bayer Leverkusen er favorit til at overtage styringen hos Liverpool fra den kommende sommer.

Jürgen Klopp meddelte i fredags sit stop som manager for The Reds efter sæsonen, og siden har rygterne svirret, mens der grundlæggende har været enighed om, at spanieren virker som det rette match for Liverpool fremover.

Alonso har ført Bayer Leverkusen frem til en aktuel førsteplads i Bundesligaen med sin offensive form for fodbold. Skulle det ikke lykkes de evige toer, som Die Werkself også kaldes i Tyskland, at hente Bundesliga-titlen i denne sæson, så lader det ikke ligefrem til, at Xabi Alonso kommer til at skorte på tilbud.

Det vil naturligvis være en svær opgave at løfte arven efter Klopp, men ikke desto mindre, skal der jo findes en person, der kan formå at gøre lige netop dette.

Alonso har ifølge Sport Bild allerede gjort sig tanker om, hvem han kunne tænke sig at se på Anfield, skulle han få jobbet.

Således ønsker han at hente en ny forsvarsspiller samt en ny offensivspiller.

Han vil gerne bringe to spillere med sig fra Bayer Leverkusen i form af 27-årige Jonathan Tah og 20-årige Florian Wirtz til henholdsvis defensiven og offensiven.

Tah har været forsvarskrumtap for Bundesligaens aktuelle etter, der har lukket færrest mål ind i ligaen. Den tyske landsholdsspiller er blevet rost for sit kølige overblik og aggressive måde at forsvare på, som skræmmer modstanderne langt væk fra førstepladsens eget mål.

Tah er angiveligt tilgængelig for sølle 134 millioner kroner på grund af en frikøbsklausul i kontrakten.

Mens Tah styrer defensiven, så leder Wirtz klubbens offensiv. Han har været involveret i 12 mål i 19 Bundesliga-kampen i denne sæson, og han ventes at vinde prisen som årets spiller i Bundesligaen.

Wirtz’ fremtid menes at afhænge af Xabi Alonsos position som Leverkusen-manager, og det kan betyde, at offensivspilleren følger med sin nuværende manager ud af døren, skulle det komme så vidt.

Wirtz har en markedsværdi på 750 millioner kroner, og i modsætning til Tah, bliver han nok ikke helt billig at erhverve i den kommende fremtid. Særligt ikke hvis Leverkusen bliver tyske mestre.

Læs flere nyheder om Liverpool her.

Annonce