AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 22:49
Afsløring: UEFA havde planlagt Liverpool-udmelding inden kaos

The Guardian er i dag kommet med en ny afsløring omkring Champions League-finalen i Frankrig.


Det endte ikke med at blive det ønskede resultat for Liverpool-fans, da de mødte Real Madrid i Champions League-finalen tidligere på året. The Reds endte nemlig med at tabe 0-1.

Mange Liverpool-fans, der havde taget turen til Frankrig for at se finalen på Stade de Frances, fik heller ikke den ønskede oplevelse, som de havde håbet på - langt fra endda. 

Flere tusinde af Liverpool-fans, der havde billet til kampen, endte ikke med at komme ind og se kampen, da der opstod kaos ude foran stadion ved indgangene. I alt var der omkring 2.700 Liverpool-fans, der ikke blev lukket ind.

UEFA meldte ud, at det store kaos skyldtes, at Liverpool-fans kom for sent til stadion. Denne melding blev vist på storskærmene på stadion, da kampen måtte udsættes i et kort stykke tid. Der gik dog ikke lang tid, før UEFA undskyldte og meddelte, at det ikke var Liverpool-fansenes skyld.

Nu kan The Guardian afsløre, at UEFAs udmelding omkring Liverpool-fansene allerede var planlagt før kampen blev afviklet. 

- Jeg finder det chokerende og skræmmende, at UEFA - Europas fodboldforbund - havde en meddelelse klar, hvor de skød skylden på Liverpool-fans, som en standard forklaring til en kampudsættelse. At gøre det mod Liverpool-fans efter hvad de har været igennem er forfærdelig. Vi skal have svar på, hvordan disse beslutninger er blevet taget, siger den engelske minister Ian Byrne.

Der er indledt en efterforskning af hændelserne til finalen, og UEFA har derfor ikke ønsket at svare på afsløringen fra The Guardian. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE