AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 14:40
Afsløring: Qatar har hyret unge 'cheerleaders'

Qatar har ifølge mediet hyret unge fans fra andre lande til at skabe en god stemning under kampen.


VM i Qatar har i mange år handlet meget om alt andet end det, der foregår på fodboldbanen.

Det har også været tilfældet lige før og under VM-slutrunden.

Før VM florerede flere videoer af fangrupperinger, der skabte mange overskrifter, da det ikke ligefrem lignede fangrupperinger fra de respektive nationer. Qatar blev derfor beskyldt for at hyre falske fans, som de afviste.

Nu kan mediet, Trends Mena, som dækker nyheder fra de arabiske, afsløre, at Qatar har hyret falske fans. 

Trends Mena afslører, at Qatar har hyret unge mennesker fra nærliggende lande - heriblandt Libanon - til at klappe og skabe en god stemning under Qatars VM-kampe. 

Ifølge mediet har de unge mennesker fået tilbudt $800 for at klappe til de tre gruppespilskampe. For at få jobbet skal man blot have et gyldigt pas samt tre Covid-19 vaccinationer.

En ung knægt har bekræftet til Trends Mena, at han har fået jobbet, og i den forbindelse har mediet set dokumenter, der beviser dette. Det gælder bl.a. invitationen fra Qatar samt flybilletter.

Libanon befinder sig i øjeblikket i en økonomisk krise, som også resulterer i, at mange unge står uden job, og derfor er dette en gylden mulighed for dem at tjene en god skilling og få en stor oplevelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE