AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 19:20
Afsløring: Premier League-rivaler forhindrede ejerskiftet i Newcastle

Amanda Staveley afslører, at rivaler og Premier League ikke ønskede at se dem købe Newcastle.


I længere tid har der været snak om en potentiel overtagelse af Newcastle.

Mike Ashley har været i dialog med den saudiarabiske investeringsfond PCP Capital Partners og de to forretningfolk, David og Simon Reuben, samt Amanda Staveley.

Sidstnævnte stod til at få en ejerandel af Newcastle på 10 procent, men selvom Mike Ashley og de mulige køber nåede til enighed om en pris, endte det ikke med at blive en realitet. 

Premier League ville ikke godkende købet, som bl.a. skyldes anklagerne om, at ejerne PCP Capital  Partners skulle eje en pirat-streamingshjemmeside. 

I meldte de mulige køber ud, at man har trukket sig i forhandlingerne, og Amanda Staveley fortæller nu, at det er Premier League og nogle af klubberne, der forhindrede et ejerskifte.

- Vi er sønderknuste. Vi mener, at Premier League tog for lang tid. De havde chancen. De sagde, at vi ikke havde besvaret alle deres spørgsmål, men det gjorde vi. De andre klubber i Premier League ville ikke lade handlen blive en realitet, siger Amanda Staveley til The Times. 

The Times beretter, at Liverpool og Tottenham var blandt de klubber, som var imod handlen. 

- Giver vi op nu? Det ved jeg ikke. Måske er der en vej, men vi måtte komme med en melding. Jeg prøver at håndtere realiteterne, og vi måtte komme med en udmelding, lyder det fra Amanda Staveley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED