AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 14:14
Afsløring: PL-oprykker fik økonomisk hjælp af Bin Ladens familie

Det blev i dag afsløret i retten, at Sheffield United lånte penge af Osama bin Ladens familie i forbindelse med et projekt i klubben.


I næste sæson kommer vi til at se Sheffield United i Premier League efter deres andenplads i Championship.

Sheffield United er ejet af Kevin McCabe og Abdullah bin Musa'ad bin Abdul Aziz, hvor de begge ejer 50 procent af klubben. 

De to er i øjeblikket i retten i et opgør om kontrollen af klubben, og på den fjerde dag af høringen kom der en stor afsløring.

Det viser sig nemlig, at klubben engang fik tildelt et lån på £3 millioner (25 millioner kroner) af Osama bin Ladens familie. Det skriver The Guardian.

Lånet var i forbindelse med projekt, der hed 'Project Delta', og Kevin McCabe mener, at det er et lån, som ikke skal betales tilbage, mens Prins Abdullah hævder, at det er blevet betalt tilbage gennem sponsorater,

Kevin McCabe hævder, at han ikke vidste, hvor pengene kom fra, mens Prins Abdullahs juridiske hold hævder at have beviser for, at Kevin McCabe vidste, at pengene kom fra et medlem af Osama bin Ladens familie. 

Retssagen vil køre gennem de næste par uger. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED