AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2022 22:13
Afsløring: Manchester United afviste engelsk manager

Manglende Champions League-erfaring gjorde udfaldet.


Da Ole Gunnar Solskjær i november sidste år, blev fyret som Manchester United-manager, gik jagten i gang med at finde en ny manager til trænersædet på Old Trafford.

Som bekendt, faldt valget afslutningsvist på Ralf Rangnick, der overtog mandskabet i den resterende del af sæsonen.

Egentlig skulle den tyske manager fortsat arbejde for Manchester United i en konsulentrolle frem til 2024, men han er i stedet blevet ansat som landstræner for Østrig.

Manchester United overvejede en række andre muligheder, da Solskjær blev smidt på porten. Blandt andre var Antonio Conte og Mauricio Pochettino efter sigende til diskussion, men valget faldt i stedet på en midlertidig løsning i form af Rangnick, der blev hentet til fra en stilling som sportsdirektør hos russiske Lokomotiv Moskva.

Men også Brightons nuværende manager, Graham Potter, var iblandt overvejelserne, kan normalt troværdige The Athletic nu afsløre. Han blev dog i sidste ende siet fra som følge af manglende Champions League-erfaring.

Ligeledes afslog United muligheden for at hente Moises Caicedo i vinteren 2021, og han brillerede i søndagens kamp på Old Trafford, hvor det lykkedes gæsterne fra Brighton at vinde med 2-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE