AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:04:2021 14:35
Afsløring fra vigtigt møde: 14 klubber vil have ejerne af Big Six-klubberne væk

De øvrige 14 Premier League-klubber ser helst, at ejerne af Big Six-klubberne smutter fra deres respektive klubber.


Tirsdag middag blev der afholdt et virtuelt møde med repræsentanter fra de 14 Premier League-klubber - og dermed var Big Six-klubberne ikke inviteret.

The Athletic erfarer, at bølgerne gik højt til dette møde, fordi de var rasende på Big Six-klubberne; Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham.

En af repræsentanterne fortæller The Athletic, at de 14 klubber var sikre på, at Super League ikke ville blive til noget.

Derudover fortæller en kilde også, at de øvrige Premier League-klubber selvfølgelig vil have de Big Six-klubberne med i ligaen, men de ser meget gerne, at ejerne af klubberne smutter.

- Vi vil ikke have dem væk som klubber, men ejerne? Ja, de må gerne blive væk, sagde en af personerne til mødet. 

- Disse personer bør blive bandlyst fra at drive fodboldklubber igen. 

På mødet blev det vendt, hvordan man kunne straffe de seks klubber, og en klubrepræsentant mente, at de skulle have strafpoint, fordi de har skabt skade på Premier Laegue som helhed. Derudover var der også snak om store bøder som straf. 

Og senere på dagen fik de 14 Premier League-klubber ret: The Big Six trak sig fra Super League. 

Følg med på vores Instagram-profil, hvor vi også bringer nyheder om udtalelser, transfers og meget mere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE