AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 08:39
Afsløring: Erik ten Hag har haft adskillige snakke med Højlund

Erik ten Hag har haft flere samtaler med Rasmus Højlund.


Der er efterhånden ingen tvivl om, at Manchester United er interesseret i at hente Rasmus Højlund i Atalanta.

De Røde Djævle er i flere omgange over de seneste måneder blevet kædet sammen med den danske angrebskomet, som er meldt af flere troværdige journalister. 

I går kunne The Athletic berette, at Manchester United er i kontakt med Atalanta omkring en transfer, og Manchester Evening News melder, at Erik ten Hag også har været i kontakt med danskeren.

 

Manchester United-manageren har efter sigende haft adskillige videoopkald med Rasmus Højlund, hvor de har snakket om et potentielt skifte til Old Trafford.

Flere klubber har angiveligt interesse i danskeren, og der vil det også blive en dyr fornøjelse at hente danskeren

Sommerens transfervindue ser ud til at blive anderledes for Erik ten Hag og Manchester United. Manageren oplever nemlig, at spillerne ikke længere er så skeptiske omkring et skifte. 

- Jeg ser en stor forskel sammenlignet med sidste sæson. Sidste år var der forbehold, når jeg snakkede med spillere, og nu kan mange spillere se projektet. Hvad der sker, og se det dynamiske samt ambitionerne ved projektet.

- Nu vil de virkelig gerne komme hertil. Det har jeg noteret. Der var forbehold hos spillerne, når vi kontaktede dem. I år er der mange kvalitetsspillere, som vil til Manchester United, udtalte hollænderen forleden.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE