AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2023 12:35
Afsløring: Bellingham spillede en rolle i Greenwood-transfer

Real Madrid-stjernen var en aktiv del af Mason Greenwoods skifte til Getafe på Deadline Day.


Getafes manager, José Bordalas, kan nu fortælle, at Jude Bellingham hjalp Mason Greenwood med at vælge den spanske liga.

Greenwood var kædt sammen med klubber i Italien, Tyrkiet og Saudi-Arabien, men endte altså med at blive udlejet på en sæsonlang aftale til spanske Getafe.

 

Jude Bellingham er tidligere på sommeren skiftet til Real Madrid, og den engelske landsholdsstjerne anbefalede, at Greenwood gik i de samme fodspor.

- Greenwood er venner med Bellingham, og han anbefalede ham at skifte til den spanske liga.

- Det var en overraskelse. Vi havde aldrig troet, at vi kunne få en spiller som ham. 

- Men de kom i kontakt med vores sportsdirektør (Ruben Reyes, red.), vi snakkede, og vi troede ikke, det kunne lade sig gøre, men begge parter gjorde en indsats økonomisk set, siger Bordalas til Radio Marca.

Greenwood har ikke spillet for United siden januar 2022, hvor han blev anholdt for mistanke om vold og voldtægtsforsøg.

Anklagerne mod ham blev droppet i februar i år, og derfor kunne han fortsætte sin professionelle karriere.

21. august offentliggjorde Manchester United så resultatet af en intern undersøgelse, der konkluderede, det var bedst, Greenwood fandt en anden klub at fortsætte sin karriere hos, og på Deadline Day lykkedes det at lande en lejeaftale med spanske Getafe.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE