AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:08:2020 12:29
Afsløret: Sådan ser Premier League-holdenes vilde kampprogram ud i sæsonen 2020-21

Nu ved vi, hvordan skemaet for Premier League-sæsonen 2020-21 kommer til at se ud. Spænd sikkerhedsselen, for det kommer til at gå stærkt.


Der kommer ikke til at være mange pauser for de hårdtprøvede Premier League-spillere i næste sæson. Første weekend med Premier League-fodbold bliver skudt i gang 12. september, og derefter er det non-stop frem til Champions League-finalen 29. maj.

Den første måned af næste sæson er gået tabt på grund af coronavirussen og med EM, der går i gang 21. juni næste år, så er der ikke mange pauser at finde – slet ikke for holdene, der skal spille i Europa.

De syv hold, der skal spille europæisk, vil ikke have fri en weekend eller midt på ugen før Carabao Cup-kvartfinalerne 22. december, skriver ESPN.

Herunder kan det ses, hvordan sæsonen vil se ud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED