AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 18:07
Afslører skifte med LED-lys: Wilfried Zaha dropper gigantisk Arsenal-hint

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha har givet et enormt hint omkring sin fremtid.


Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha har længe ønsket at tage skridtet videre, hvor han ofte er blevet kædet sammen med Arsenal, som ivorianeren også tidligere har udtalt at være hans yndlingsklub.

Nu er der kommet den størstmulige indikation på et fremtidigt skifte.

Det sker efter, at Zaha er blevet filmet pegende posere ved et LED-skilt på en natklub, hvor personen der lagde videoen op skrev følgende tekst til Instagram-opslaget:

- Så Wilfried og jeg har en lille meddelelse til jer allesammen @Arsenal.

Skiltet som Zaha peger på er bestemt heller ikke, hvilket som helst skilt, men et, hvor der i lysende bogstaver står skrevet "Zaha til Arsenal".

Det hører ikke meget sammen med tidligere rygter, hvor Zaha ikke for alvor er blevet kædet sammen med Arsenal denne sommer - men det ser nu ud til, at der alligevel har foregået noget bag kullisserne.

Se videoen her:

OPDATERING 

Vennen der lagde videoen op har efterfølgende opdateret på sin Instagram-story, at skiltet var for sjov, og at Zaha intet havde med det at gøre.

Se et screenshot af udmeldingen her:

Om dette er den rene sandhed eller blot er for at beskytte Zaha, efter opslaget er gået viralt, står stadig til spekulation.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED