AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 11:38
"Afskyeligt": United fordømmer racisme mod Pogba efter straffespark

Manchester United har officielt meldt ud, at man finder racistisk chikane rettet mod Paul Pogba "afskyeligt".


Paul Pogba missede sit potentielt kampafgørende straffespark mod Wolverhampton mandag aften, og som det desværre så ofte ender med på internettet, blev han efterfølgende udsat for racistisk chikane på de sociale medier efterfølgende.

Det har nu fået Manchester United til at reagere.

- Alle i Manchester United er frastødt af den racistiske chikane rettet mod Paul Pogba sidste aften, og vi fordømmer det fuldstændigt, skriver klubben i en officiel pressemeddelelse.

- Personerne, som udtrykte disse holdninger, repræsenterer ikke vores klubs værdier, og det er opløftende at se, at størstedelen af vores fans også fordømmer denne opførsel på de sociale medier.

Samtidigt lægger klubben op til, at man vil forsøge at straffe de personer, som har været involveret í chikanen.

- Vi vil forsøge at identificere de involverede og tage den stærkest mulige handling mod dem. Vi opfordrer også virksomhederne bag de sociale medier til at se nærmere på episoderne, lyder udmeldingen fra Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED