AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:02:2023 12:58
Afrikansk milliardær nærmer sig køb af engelsk klub

Engelsk klub står til at blive overtaget af afrikansk milliardær.


I de seneste år er flere engelske klubber blevet overtaget af nye investorer - det gælder både i Premier League og Championship.

Nu melder The Times, at en ny ejerovertagelse er på vej i Sheffield United, som i øjeblikket har kurs mod Premier League.

Ifølge avisen er det en afrikansk milliardær, der er tæt på et køb af Sheffield United i en £90 millioner-handel, der svarer til cirka 760 millioner kroner. 

Klubben ejes i øjeblikket af den saudiske Abdullah bin Musaid Al Saud, men er løbet ind i økonomiske problemer, som også har fået betydning på transferfronten.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Jorginho: Arsenal har endnu en Chelsea-spiller på radaren

De er blevet tildelt et transferforbud, da man ikke har kunne overholde betalinger ved flere transfers. Det er bl.a. tilfældet ved Rhian Brewster, som klubben hentede i Liverpool, hvor Sheffield United ikke har betalt den seneste rate til Liverpool.

Ifølge The Times vil Sheffield United få et transferforbund på 18 måneder, hvis de ikke rykker op i Premier League. Her kan den store økonomiske gevinst være med til at sikre den økonomiske situation.

Sheffield United ligger i øjeblikket på andenpladsen i Championship med 57 point. De har fem point op til Burnley på førstepladsen, og otte point ned til Middlesbrough på tredjepladsen.

LÆS OGSÅ: Isco på vej til Premier League?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE