AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2022 15:06
AFLYST: Ingen dansk VM-feber - så få billetter er blevet solgt

Der bliver ikke den helt store VM-fest for danskerne i Qatar.


Om to måneder er VM i Qatar i fuld gang.

Her skal Danmark forsøge at følge op på sidste sommers EM-fest, hvor semifinalen blev endestationen. De danske drenge er i gruppe med Frankrig, Australien og Tunesien.

Sidste sommer var der i den grad EM-feber hos de danske fans, hvor tusinde vis af danskere festede i Parken og rejste rundt i Europa til knockout-kampene. 

Sådan en fest ender det ikke med at blive i Qatar. Det skriver Ekstra Bladet

DBU har bekræftet, at man ikke vil afvikle en dansk fanzone i Qatar og heller ikke vil stå for distributionen af billetter. Danske fans vil kunne få 3.000-5.000 billetter til hver kamp, men de er ikke i nærheden af at være solgt.

- Der er lige nu solgt samlet 2.000 billetter til danske fans. Vi giver gerne danskerne vejledning om opholdet, men vi arrangerer ingen fanzoner eller laver andre aktiviteter i Qatar, da vi ikke ønsker at støtte op om landet, siger DBU’s direktør, Jakob Jensen, til Ekstra Bladet.

DBUs direktør oplyser, at man har taget afstand fra slutrunden i Qatar, fordi det ikke er et land, man kan forene sig med.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE