AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 21:01
Afhængig af Football Manager: Jeg sneg mig væk fra bryllup for at spille

39-årige Tony Jameson er formentlig en af de mest inkarnerede, når det gælder Football Manager.


De fleste inkarnerede fodboldfans har på et eller andet tidspunkt spillet Football Manager - og nogle har spillet mere end andre.

Det har været tilfældet for den 39-årige Tony Jameson, der endte med at blive afhængig af spillet.

Efter et langt spil med Blyth Spartans, der spiller i den sjette bedste række i England, lykkedes det ham endelig at vinde Champions League, og det fejrede han ved at bestille en åben bus og sang We Are The Champions. Han har også haft et spil, hvor han stod i spidsen for Cameroun og for udvise sin seriøsitet, lærte han alle ord i nationalsangen.

- Jeg følte, at jeg var seriøst omkring jobbet ved at lære nationalhymnen og ikke bare var der for pengene. Desværre opnåede vi ikke det, vi bestræbede os efter, og jeg blev fyret, siger Tony Jameson til SportBible.

Spillet med Blyth Spartans var Tonys store triumf, og han valgte endda at købe en trøje hos klubbens shop med 'Reynolds' på ryggen. Det var de forundrede over, da de ikke havde en på holdet, der hed Reynolds.

Reynolds var en regen-spiller (opdigtet spiller), som var den store profil på Blyth Spartans-mandskabet.

- Jeg forklarede dem, at det var fra Football Manager, og han havde været en klubmand. Han slog alle kamprekorder og blev den første spiller, der løftede Premier League- og Champions League-trofæet. Jeg tror, det skabte flere spørgsmål end svar, siger Jameson med et smil.

Gennem de seneste 18 måneder har han optrådt med sit show 'Football Ruined My Life' og varmet op for andre komikere. I interview med SportBible fortæller han nogle sjove historier:

- Jeg listede mig væk fra et bryllup med min bærbar for at færdiggøre Deadline Day. Bryllupper kan være langtrukne, og især hvis det er din kones ven, der bliver gift. Jeg var ikke helt fokuseret den dag, da min kone også var brudepige.

- Jeg blev efterladt til mig selv, og efter at hørt alle taler og spist, tænkte jeg, at jeg kunne snige mig væk, inden festen gik i gang, da jeg ikke skulle bruges til noget alligevel. Jeg tog en flaske vin og gik tilbage til hotellet for at spille. Jeg var nok bare blevet fuld og havde skabt en scene, hvis jeg var blevet det. 

Tony Jameson fortæller, at det tog 30 sæsoner at vinde Premier League og Champions League med Blyth Spartans.

I alt har han brugt i omegnen af 32.000 timer på at spille Football Manager. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED