AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 09:34
Afgørende Lukaku-møde i dag: Her er Inters første bud i detaljer

Inter møder Manchester United i London i dag, hvor de præsenterer deres første bud på Romelu Lukaku.


Inter intensiverer jagten på Manchester United-angriber, Romelu Lukau.

Inter-direktør, Piero Ausilio, er rejst til London, hvor han skal mødes med repræsentanter fra Manchester United for at diskutere en mulig Lukaku-transfer. Det skriver Gianluca Di Marzio.

Den italienske journalist erfarer, at Inter som udgangspunkt får svært ved at lukke en handel, da de ønsker at leje ham i to sæsoner og betale over de næste tre år. Manchester United vil have en permanent transfer med det samme og ønsker pengene med det samme.

Inter føler dog, at de bliver nødt til at vende hver en sten i jagten på belgieren. Derfor lyder deres første bus således:

Inter lejer Romelu Lukaku i to sæsoner og er efterfølgende forpligtet til at gøre skiftet permanent. Denne sommer betaler de €10 millioner (75 millioner kroner), og næste sommer betaler de €30 millioner (223 millioner kroner). Skiftet bliver gjort permanent i sommeren 2021, hvor de også betaler €30 millioner.

Den samlede sum lyder på €70 millioner, hvilket svarer til 522 millioner kroner, og allerede det er et problem, da Manchester United kræver 622 millioner kroner. 

Derudover beretter Di Marzio, at den italienske klub står i en dårlig forhandlingsposition, da Manchester United er fastlagt på prisen og har ikke tænkt sig at give sig på prisen, som Inter også gjorde, da Manchester United forsøgte at hente Ivan Perisic for et par transfervinduer siden. Dengang stod de også fast på £45 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED