AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 17:26
Afdæmpet Erling Haaland efter storsejr: "Ikke dårligt"

Den norske målmaskine havde ikke meget andet at sige.


Erling Haaland var i topform søndag eftermiddag for Manchester City, som nedlagde ærkerivalerne fra Manchester United med 6-3.
 
Det var sæsonens første Manchester Derby, og for Erling Haalands vedkommende var det også hans første nogensinde.
Nordmanden lod sig dog ikke overvælde af kulisssen, for han scorede nemlig hattrick i kampen. Det samme gjorde i øvrigt også Phil Foden.
 
- Det er ikke dårligt. Vi scorede seks mål. Hvad kan jeg sige. Det er forrygende. At vinde med hjemme med seks mål er rart.
 
- Man kan fornemme det hele tiden. Man kan se de afleveringer, vi giver hinanden. Vi vil altid gerne fremad og angribe. Det er det, jeg elsker ved dette hold. I sidste ende er det forrygende. Der er intet andet at sige, siger Haaland til Sky Sports.
 
Også kampens anden hattrickhelt, Phil Foden, blev interviewet umiddelbart efter kampen.
 
- Det er en drøm, der går i opfyldelse at spille i et derby, når man også er City-fan. Det har altid været en fornøjelse at være en del af dette hold. Vi var klar fra start, og vi afsluttede vores chancer, siger Foden til selvsamme medie.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE