Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 15:49
Ærlig Tuchel: Slåskamp mellem Rüdiger og Kepa var 'meget' alvorlig

Chelsea-træner Thomas Tuchel har udtalt sig omkring gårsdagens strabadser på træningsbanen.


Chelseas træning trak mandag mange overskrifter, eftersom det var blevet overværet, at målmand Kepa Arrizabalga og stopper Antonio Rüdiger var endt i en ophedet infight.

Kontroversen endte med at sende Rüdiger fra træningsbanen, mens Kepa blev på anlægget.

De efterfølgende konsekvenser indikerer dog, at dette burde have været anerledes, da det spanske kepper-flop Kepa er blevet udeladt af morgendagens CL-trup, mens Antonio Rüdiger er inde.

Selv udtalte holdets træner Thomas Tuchel ved dagens pressemeddelelse følgende om den 'alvorlige' situation:

- Misforstå mig ikke, det var seriøst. Det var ikke noget, vi bare kunne rede ud. Nogle gange har man bittesmå situationer, hvor man måske vender kinden til, så de kan håndtere situationen selv.

- Det var dog ikke tilfældet her, vi var nødt til at involvere os i situationen, da den var meget alvorlig. Måden hvorpå begge parter håndterede situationen efterfølgende var dog storartet og viste meget karakter. Men det var alvorligt.

Chelsea møder onsdag FC Porto i første opgør af Champions League-kvartfinalerne med kampstart klokken 21:00 dansk tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED