AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 21:42
Ærlig Southgate om Hart-fravalg: Han fortjente det bare ikke

Joe Hart er angiveligt knust over at misse VM, men Gareth Southgate fastholder at han ikke havde niveau til at spille for England til sommerens slutrunde.


Joe Harts karriere er gået ned ad bakke efter han blev sat af i Manchester City. Siden har han haft lunke lejeophold i Torino og senest West Ham, og nu bliver han heller ikke en del af Englands VM-trup til slutrunden i Rusland.

I den forbindelse er Hart angiveligt led og ked af ikke at være udtaget, ligesom han angiveligt beskylder David Moyes for Southgates beslutning om at havde udeladt ham fra truppen.

Gareth Southgate selv, den engelske landstræner, forsikrer dog ifølge Manchester Evening News, at Joe Hart ganske enkelt ikke havde niveauet til at blive en del af holdet.

- Angående Joe, så har vi tre andre målmand, som alle har haft en god rigtig sæson. Min beslutning var om jeg ville have Joe inde omkring gruppen og få hans rutine, eller om jeg ville give en chance til de tre andre, som alle har været bedre, siger Southgate.

Hvad fremtiden bringer for Joe Hart er endnu uvist, men det virker usandsynligt at han trækker i såvel West Hams som Manchester Citys trøje i næste sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED