AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 10:21
Ærlig Lampard: Bayern kan få os til at lide

Frank Lampard er ikke blåøjet nok til at tro på, at Chelsea slipper for at lide mod Bayern München.


Chelsea havde et relativt overkommeligt gruppespil, men nu venter der det unge hold en test af format, når de tirsdag byder Bayern München velkommen på Stamford Bridge.

Og selvom The Blues har hjemmebanepulbikummet i ryggen og måske forventes at tage initiativet på Broen, så regner Frank Lampard med, at Chelsea vil blive straffet i perioder.

- Hvis vi må lide, så må vi lide. Det er vores job i de næste par kampe, fortæller Chelsea-træneren inden kampen.

- Der vil formentligt være tidspunkter, hvor vi kommer til at lide, for Bayern er et fantastisk hold, som har nogle spillere med stort talent, der er i stand til at holde på bolden og bruge bolden.

Derfor forstår Lampard også godt, hvorfor The Blues på forhånd er blevet udråbt til at være underdogs. Men han er ude på at modbevise kritikerne.

- Når man kigger på Bayern Münchens hold, talentet, medaljerne, erfaringen, forstår jeg godt, hvorfor vi er underdogs. Men disse ting ændrer sig, og underdog-historierne er altid de bedste inden for sportens verden, siger Lampard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED