AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 20:41
Ærgerrig Walker: Vil vinde Champions League, før jeg forlader City

Kyle Walker har vundet mere eller mindre alt, hvad der er at vinde med Manchester City - udover Champions League, som englænderen håber at vinde med klubben inden sit stop i klubben.


I sidste sæson vandt Manchester City både Premier League-, FA Cup- og Carabao Cup-titlerne, men de engelske mestre røg imidlertid ud af Champions League-turneringen allerede i kvartfinalen. 

Netop verdens fornemmeste klubturnering håber Manchester Citys forsvarsspiller Kyle Walker, at han kan vinde med klubben, inden han engang stopper sit virke i Manchester. 

- Vi bliver ikke yngre, og jeg vil gerne vinde Champions League, før jeg slutter min karriere. Jeg føler, at jeg er i den rette klub for at fuldføre dette, og hvis vi ikke kommer så langt, mener jeg, at vi har underpræsteret, fortæller Walker ifølge Sky Sports. 

Kyle Walker har indtil videre kontrakt med Manchester City til sommeren 2024. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED