AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 14:39
Advokat og finansiel rådgiver: Joachim Andersen har ansat ni specialister

Der skal være styr på alt i Joachim Andersens liv, og derfor har han ansat en række specialister til at hjælpe.


Joachim Andersen har allerede spillet i flere forskellige lande, og han har næsten været udlandsprofessionel i ti år.

For at nå dertil har den danske landsholdsspiller, som nu er på kontrakt i Crystal Palace, været ekstremt dedikeret. Og allerede for flere år siden sørgede han for at have en stor kreds af specialister omkring sig til at hjælpe.

I et interview med Jyllands-Posten fortæller han, at han i alt har ni personer ansat, som han selv betaler med den løn, han tjener ved at spille i Premier League.

Det er blandt andet en advokat, en finansiel rådgiver og en fysioterapeut, der står på Joachim Andersens lønningsliste, og han forklarer, hvorfor han har valgt at gøre sådan.

- Jeg har indset, at jeg ikke kan klare alt selv, og hvis alle aspekter af min karriere skal være tæt på perfektion, har jeg brug for hjælp. Og mit primære fokus er på at spille fodbold. Så har jeg andre til at styre alverdens ting rundt om mig. Der må ikke være for mange ting, der forstyrrer mig, siger han.

Også en kok, mentaltræner, presse- og medierådgiver, kropsterapeut, personlig forsvarstræner og en agent er blandt Joachim Andersens specialister.

Joachim Andersen har efter sit skifte til Crystal Palace og bevist, at han kan gøre sig gældende i verdens stærkeste liga. Midtstopperen har været fast mand og en stor profil for The Eagles, som har papir på danskeren frem til sommeren 2026.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE