AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2023 21:46
Advarer Manchester United mod signing: "Jeg er ikke imponeret"

Den tidligere Manchester United-spiller advarer nu mod en transfer.


Erik ten Hag er angiveligt på udkig efter spillere til flere positioner i det kommende transfervindue denne sommer.

Hollænderen har været meldt ude efter en angriber og en central midtbanespiller, ligesom der også kan komme nyerhvervelser på midtstopper-positionen.

 

Her kan Manchester Uniteds nuværende anfører, Harry Maguire, få lov til at forlade klubben - og desuden modtage en klækkelig bonus - samtidig med, at Victor Lindelöf muligvis også ser sig om efter andre muligheder.

En af de spillere, som klubben meldes interesseret i er sydkoreanske Kim Min-jae fra Napoli, der har en frikøbsklausul på omtrent 372 millioner kroner, som udelukkende kan aktiveres i de første 15 dage af juli.

Et beløb, som Manchester United skulle være klar til at smide på bordet.

Men det er ikke nogen god idé, lyder det nu fra en af klubbens tidligere spillere Mikaël Silvestre.

- Jeg kan godt lide ham. Jeg kan godt lide ham, men jeg har ikke været synderligt imponeret. Især ikke, når man sammenligner med Lisandro Martinez og Raphaël Varane.

- Jeg kan ikke se, at han skal kunne komme ind og bryde den stopperduo. Især ikke, når man har Lindelöf, der har gjort det ekstremt godt som back-up. Jeg tror, United nok skal klare sig i den ende af banen, siger Silvestre ifølge Manchester Evening News.

Ifølge Manchester Evening News, rangerer en ny angriber og central midtbanespiller da også højere end en ny midtstopper.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Chelsea præsenterer ny signing

2. Liverpool-spiller er opsat på skifte - klub byder for 2. gang 

3. Vildt: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE