Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Advarer Erik ten Hag: Drop det

Af Emil Plovgaard
30.03.2023 Kl. 18:33
Manchester United bør lægge låg på, mener en af klubbens tidligere spillere.

Frenkie de Jong og Manchester United.

Det er historien om en ulykkelig kærlighedshistorie, der tager sit afsæt i sommeren 2022.

Men siden er den mere eller mindre fortsat, og forlydenderne går på, at De Røde Djævle atter vil forsøge at få hollænderen til at signere på en kontrakt i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: – Harry Kane kan kun skifte til en af disse to Premier League-klubber

Den tidligere Ajax-stjerne var Erik ten Hags førsteprioritet sidste sommer, og selvom en aftale blev indgået imellem klubberne, så kunne man ikke nå til enighed på spillersiden.

Nu opfordrer United-legenden Andy Cole til, at man trækker en streg i sandet i forhold til transfersagaen, og at man slet og ret bør opgive tanken om en handel.

– Jeg ser på det udefra. Er Frenkie de Jong den spiller, som kunne gøre jobbet for Manchester United? Nej, det er han ikke.

– De Jong er en rigtig god spiller, og det kan man ikke bestride. Men hvis man ser på sidste sæsons transfersaga, så kan man godt spørge sig selv, om Manchester United har lyst til at bringe sig selv i en sådan position igen.

– De er nødt til at gå efter spillere, som rent faktisk ønsker at skifte til klubben, ligesom Casemiro gjorde. At gå efter De Jong, får dem til at se desperate ud. Det er Manchester United, vi taler om her. Hvis man ikke ønsker at spille for dem, så går man videre til næste mulighed, siger Cole ifølge Daily Mirror.

Midtbanen blev forstærket hos De Røde Djævle sidste sommer i form af Casemiro og Christian Eriksen, og begge spillere har gjort et hæderligt stykke arbejde i de kampe, de har spillet for klubben.

LÆS OGSÅ: Her er Alan Shearers Premier League-XI

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt på vej til United-stjerne?

Annonce