AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 08:20
Adskillige klublæger: Det er en sundhedsfare at starte sæsonen igen

Ifølge The Guardian skulle flere klublæger have skrevet til Premier League for at udtrykke bekymring over planerne om at starte sæsonen op på ny.


En gruppe af klublæger føler sig ikke overbeviste om, at det er er sikkert for spillere, trænerstab og ansatte i klubberne at genopstarte sæsonen.

Derfor har lægerne op til et afgørende punk i Project Restart, de nuværende planer om at igangsætte sæsonen på ny, skrevet til Premier League og udtrykt sin bekymring over de potentielle risici.

Det skriver The Guardian denne onsdag.

Premier League og Premier League-klubberne er i øjeblikket ved at diskutere en række regler og protokoller, som skal forebygge coronasmitten, men mindst en klublæge fortæller til The Guardian, at vedkommende har seriøse bekymringer omkring disse forholdsregler.

Hvis den britiske regering, som lige nu virker positivt stemt overfor ideen om at starte sæsonen op igen, giver grønt lys, ventes Premier League-klubberne at stemme om Project Restart på mandag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE