AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 11:41
Adíos: Chelsea ventes ikke at forlænge med Higuain

Daily Mail skriver torsdag, at The Blues har truffet en beslutning om ikke at forlænge Gonzalo Higuains ophold i klubben.


Gonzalo Higuain kan godt begynde at pakke taskerne og forberede rejsen tilbage til Torino, for Chelsea har ikke tænkt sig at forlænge hans lejeaftale eller gøre skifter permanent.  Det skriver Daily Mail.

Chelsea har muligheden for at forlænge lejeaftalen for endnu en sæson for £15,7 millioner eller købe angriberen direkte for £31,6 millioner,  men argentineren har blot scoret fem mål i 21 kampe i den blå trøje.

Læg også til ligningen, at Higuain er 31 og ikke forventes at udvikle sig drastisk,  hvorfor The Blues ikke ventes at forlænge hans aftale,  selvom en transferkarantæne truer klubben.

I stedet skulle klubben planlægge efter at forlænge Olivier Girouds aftale med yderligere en sæson,  ligesom man også agter at gøre Mateo Kovacics lejeophold permanent.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED