AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:04:2019 19:38
Adebayor åbner op: Jeg var tæt på at begå selvmord

Emmanuel Adebayor fortæller i et interview med Daily Mail, at han som ung var tæt på at tage sit eget liv, da han ikke kunne stå for presset for at forsørge sin familie.


Det er efterhånden treogethalvt år siden, vi sidst så Emmanuel Adebayor optræde i Premier League, da han spillede for Crystal Palace. 

Angriberen nåede 242 kampe i den bedste engelske liga for Arsenal, Tottenham, Manchester City og altså senest Crystal Palace. 

Før Adebayor kom til Arsenal som ung knægt, drømte han om at blive en stjerne, men det var ikke uden konsekvenser. Da han som ung spillede i franske Metz, forsøgte han nemlig at begå selvmord.

- Jeg var 16 år. Alt jeg ville var at hjælpe min familie, men de pressede mig. Jeg kunne ikke håndtere det. Når en familie er fattig, er alle fattige, og alle er solidariske. Folk vil tage en kugle for dig, men når nogen får succes, vil alle have en bid af kagen, fortæller Adebayor til Daily Mail

- I Metz tjente jeg måske £3000 om måneden, men min familie bad om et hus til en værdi af £500.000. Klubben var træt af mig på grund af min opførsel. Jeg husker, at jeg sad på min seng en aften og tænkte 'Hvad laver jeg her? Ingen kan lide mig, så hvad er pointen med livet?'

- Der var et apotek nedenfor min lejlighed, så jeg købte en pakke tabletter. De ville ikke sælge det til mig, men jeg sagde, at det var til nødhjælp i Togo. Jeg gjorde det hele klar og drak alt vandet. Jeg var klar til at dø.

- Så ringede jeg til min bedste ven, som sagde, at jeg ikke skulle tage en forhastet beslutning, og at jeg havde ting at leve for. Jeg havde mulighed for at ændre Afrika. Jeg tænkte, at han prøvede at sælge mig en drøm, og det ønskede jeg ikke. Men han fik mig ud af øjeblikket. Det kan jeg kun takke Gud for. 

35-årige Adebayor slår i dag sine folder i tyrkiske İstanbul Başakşehir. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED