AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 13:32
Årtiets transferfejl: Palace kan gå glip af 330 mio. på tidl. FCM-spillers skifte til Real

Crystal Palace kan have begået det nye årtis måske største fejl på transfermarkedet.


Det er måske begrænset, hvor meget man i realiteten kan bebrejde Crystal Palace-ledelsen, men de må virkeligt begræde sin beslutning om at have udlejet Alexander Sørloth med en købsoption.

For nok var det ikke til at se, hvorfor Alexander Sørloth pludseligt skulle begynde at bombe mål ind efter behov, men det er dét, den tidligere FC Midtjylland-angriber lige nu har gang i for tyrkiske Trabzonspor.

Sørloth har nu scoret 24 mål i alle turneringer denne sæson, hvilket svarer til det samme antal, som hele Crystal Palace-holdet har scoret i denne Premier League-sæson.

The Eagles kunne altså godt have brugt angriberens mål, men det bliver værre. Trabzonspor har nemlig en købsoption på kun €6 millioner, hvilket svarer til knap 45 millioner kroner.

Og forleden kunne tyrkiske Asist Analiz berette, at Real Madrid var begyndt at scoute den brandvarme nordmand, og man ved, at den spanske kongeklub har masser kapital at brænde af på transfermarkedet.

Derfor skulle Trabzonspor angiveligt have meddelt Los Blancos, at de til sommer kan få lov at købe Sørloth for €50 millioner, når først den tyrkiske storklub har gjort brug af sin købsoption på €6 millioner.

Det kan man kalde en investering med et gevaldigt afkast, og Crystal Palace kan angiveligt ikke forhindre det, da klausulen jo var noget, man blev enige om sidste sommer.

Men skulle det ske, at Alexander Sørloth bliver købt af Trabzonspor og efterfølgende solgt til Real Madrid for €50 millioner, vil klubben i givent fald gå glip af €44 millioner - hvilket svarer til 330 millioner kroner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED