AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2020 11:59
Årets tredje signing: City og Barca er næsten enige om kæmpemæssig byttehandel

Sport skriver, at Manchester City og FC Barcelona er tæt på at blive enige om en stor byttehandel.


Manchester City har allerede signet de to talentfulde Yan Couto og Kluiverth Aguilar efter årsskiftet, og nu ser det ud til at bliive alle gode gange tre, for The Citizens er i fremskredne forhandlinger med højrebacken Nelson Semedo fra FC Barcelona.

Det erfarer spanske Diario Sport.

Der er angiveligt tale om en byttehandel, som ser Pep Guardiola & Co. bytte Joao Cancelo samt en mindre transfersum for den 26-årige Barcelona-forsvarer. En endelig aftale ventes indgået i de kommende uger.

Cancelo kom til Manchester City sidste sommer i en byttehandel, der så Danilo ende i Juventus. Sidenhen har den portugisiske højreback dog kun fået 780 minutters spilletid i Premier League.

City skulle have mere tiltro til, at Semedo kan begå sig i Premier League, og selvom Barcelona er lidt lunkne omkring Cancelo, arbejder begge parter for at nå til total enighed.

Lige nu skulle Barcelona evaluere det seneste tilbud fra Manchester City. Kilder tæt på forhandlingerne indikerer, at klubberne er tæt på at kunne give hinanden hånden og indgå en aftale.

Det eneste, der mangler, er klarhed over, hvor meget Manchester City skal betale udover Cancelo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE