Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 09:31
Årets signing i PL: Carragher og Neville er uenige

Jamie Carragher og Gary Neville er ikke enige om, hvem der er den bedste signing i denne Premier League-sæson.


I Sky Sports-studiet var det i går tid for Jamie Carragher og Gary Neville til at komme med deres sæsonkåringer.

De blev bl.a. sat til at udpege sæsonens bedste signing i Premier League, og her var de ikke enige. 

Her er Gary Neville gået med Liverpool-signingen, Luis Diaz.

- Hvis man fortalte mig, at Salah og Mané tog til AFCON, og Liverpool ville være i tre finaler og være med i kampen om mesterskabet til sidste dag, så ville jeg sige 'glem det'. De (Liverpool, red.) har ikke haft den backup til fronttrioen, men pludselige kommer han ind, og han har været sensationel, siger Gary Neville til Sky Sports.

- På det tidspunkt hvor Salah forlader klubben, om det er 12 måneder eller hvad det er, så vil man som Liverpool-fan ikke være så ked af det, fordi man allerede har ham. Hvilken spiller.

Jamie Carragher er i stedet gået med Tottenham-spilleren, Cristian Romero, som de i sommer hentede i Atalanta.

- Jeg kan virkelig godt lide ham. Jeg kunne have gået med Diaz, men Romero spiller på min position, og jeg kan huske, jeg så en kamp med ham mod Manchester City og tænkte, at der var noget specielt over ham, siger Jamie Carragher.

- Hver gang jeg ser ham spille, vil han have bolden og er aggressiv. Han minder mig om Carvalho i Chelsea. Han er ikke stor, men han er klog. 

De to eksperter har også givet deres bud på Sæsonens hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE