AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 12:40
Årets kåringer: Her er sæsonens flophold

Vi har udpeget de spillere, der har floppet mest i den forgangne sæson.


Der er spillere, der har været store forventninger til, som slet ikke har levet op til dem, og så er der spillere, der generelt ikke har leveret gode præstationer i Premier League-sæsonen 2019/20.

Det er dem, der har fået plads på sæsonens flophold, som vi har kåret.

Målmand: Kepa Arrizabalaga
Den spanske målmand endte sæsonen med at blive sat af holdet i Chelsea, og han reddede ikke mange point til sit hold. Tværtimod var han hullet som en si sammen med forsvaret.

Midterforsvarer: David Luiz
Slog rekord for flest begåede straffespark på én sæson, og derudover lavede han flere andre helt håbløse indgreb, der kostede dyrt for Arsenal. Skulle ellers have været styrmanden i defensiven for The Gunners.

Midterforsvarer: Christian Kabasele
Watford rykkede ud af Premier League, og den 29-årige belgier havde sin del af skylden for det. Han var en del af et vakkelvornt forsvar, hvor der blev lavet for mange individuelle fejl. Kabasele har spillet landskampe for Belgien, og man burde have forventet mere.

Midterforsvarer: Ben Godfrey
Det engelske talent er blevet udråbt som den helt store skurk i Norwich’ gennemhullede forsvar, og Godfrey har måske også været ligaens dårligste midterforsvarer i den forgangne sæson.

Højre kant: Jesse Lingard
Han fik scoret i sæsonens sidste kamp, men ellers blev han hverken noteret for mål eller assists. Samtidig var han så dårlig, at han blev reduceret til reserve. Det var en sæson til glemmebogen for englænderen.

Central midtbanespiller: Tanguy Ndombélé
Tottenhams dyreste indkøb nogensinde, men han har skuffet helt gevaldigt indtil videre. Har slet ikke etableret sig på holdet, og han har ikke gjort en god figur på grønsværen for The Lilywhites.

Central midtbanespiller: Gylfi Sigurdsson
Han er gået fra at være en profil i Premier League til nu at være en spiller, der ikke længere holder niveau. Islændingen er blevet endnu langsommere, og han bidrager nu ikke rigtig med noget for Everton, der bør skille sig af med ham.

Venstre kant: Alex Iwobi
Endnu en Everton-spiller, der har spillet en skidt sæson. Har præsteret langt dårligere, end klubben havde håbet efter købet i Arsenal. Han er røget ud og ind af holdet, men samlet set har det været skidt og skuffende.

Højre forward: Nicolas Pépé
Arsenals dyreste indkøb nogensinde har slet ikke levet op til forventningerne, og vi kårede ham til sæsonens anden værste signing efter Ndombélé. Derfor får han også en plads på dette hold. For han har floppet.

Angriber: Joelinton
Den brasilianske angriber var også i top tre over de værste signings denne sæson. Han har slet ikke fundet melodien fra Hoffenheim, og i Newcastle endte han med at spille flere kampe på kanten.

Venstre forward: Moise Kean
Der var så store forhåbninger til italieneren, da han blev købt i Juventus sidste sommer, men han har slet ikke levet op til forventningerne, og den unge angriber får derfor også en plads på dette hold efter sine dårlige præstationer for The Toffees.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED