AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2023 15:52
Åh nej: Skadet stjerne misser bundbrag

Det er en alvorlig svækkelse for Premier League-klubben forud for weekendens bundbrag.


Skader har martret Dominic Calvert-Lewin i denne sæson, og bedst som Everton troede, at den engelske angriber var ved at komme i omdrejninger, er han nu blevet skadet igen.

Han spillede mod Southampton, West Ham og Arsenal, inden han glippede mandagens Merseyside-derby mod Liverpool med en skade, og nu er det også sikkert, at han ikke spiller i weekenden mod Leeds i en regulær bundgyser.

- Roden til problemet er ret nemt at finde frem til, og nu handler det bare om tid og sørge for, at hans krop har det.

LÆS OGSÅ: Blev ikke registreret: Nu tigger klubben om tilladelse fra Premier League

LÆS OGSÅ: Europæisk storklub har Greenwood på radaren

- Vi har andre gode spillere, og det er mere vigtigt at fokusere på dem i dette stadie, for fakta er fakta, og Dominic er ikke tilgængelig, siger Everton-manager Sean Dyche ifølge The Athletic.

Mod Liverpool var det Ellis Simms, der startede på toppen for Everton, som også råder over franske Neal Maupay.

25-årige Calvert-Lewin har blot spillet 11 Premier League-kampe i denne sæson, hvor det er blevet til én scoring, og dermed har Everton ikke fået meget ud af klubbens måske største stjerne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE