AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 20:05
9 spillere, som Manchester United kan købe i januar

FourFourTwo har taget et kig på, hvilke ni spillere Manchester United kan sikre sig i vinterens transfervindue.


Der venter Manchester United et afgørende forår, hvor de skal forsøge at sikre sig top 4 i Premier League, mens den også står på knald eller fald kampe i Champions League. 

Til at løse de opgaver får José Mourinho muligvis brug for forstærkninger, og flere store navne rygtes allerede til Old Trafford, men hvilke spillere har størst sandsynlighed for at havne i den røde del af Manchester? Det har FourFourTwo set på: 

1. Mesut Özil (Arsenal) 

Henrikh Mkhitaryan ser ud til at være en færdig mand i Manchester United, der dermed skal på jagt efter en ny 10'er. Arsenals Mesut Özil har flere gange været nævnt som den oplagte erstatning, og tyskeren har da også masser af erfaring fra Premier League, mens han også kender José Mourinho fra deres fælles tid i Real Madrid. Özil har kontraktudløb til sommer, og Arsenal kan derfor se sig nødsaget til at sælge ham i januar fremfor at lade ham gå gratis til sommer. 

2. Arthur (Gremio) 

Brasilianeren er blevet sammenlignet med Andrés Iniesta, og FC Barcelona har da også allerede vist interesse for Gremio-spilleren. Arthur er en teknisk dygtig midtbanespiller, der samtidig er god til at holde på bolden. Fortsætter Mourinho med sin 4-3-3 opstilling, kan 21-årige Arthur sagtens gå ind på midtbanen. 

3. Ryan Bertrand (Southampton) 

Venstreback har været et problem for Manchester United, siden Patrice Evra forlod klubben tilbage i 2014. Flere spillere har fået chancen derude, men selvom Ashley Young har gjort det fint, er han ikke en holdbar løsning. Napolis Faouzi Ghoulam er tidligere blevet rygtet på vej til De Røde Djævle, men da han er skadet, forlader han næppe den italienske klub i dette vindue. United kan derimod med fordel kigge mod Southampton, hvor Bertrand har været en af klubbens mest stabile spillere i flere sæsoner. Han er en meget dynamisk back, der er god til at komme med frem. 

4. Lucas Moura (Paris SG) 

Lucas' tid i PSG ser ud til at være nået til vejs ende. Brasilianeren har ikke fået én eneste startplads i denne sæson, hvor Neymar og Mbappé løber med opmærksomheden. Den 25-årige offensivspiller kan give United noget fart og kreativitet i offensiven. 

5. Stefan de Vrij (Lazio) 

Forsvarsspilleren har tidligere været rygtet til klubben, og han kan meget vel forlade Lazio i januar, da han har kontraktudløb til sommer. De Vrij er en meget intelligent forsvarsspiller, der læser spillet rigtig godt, men hans største styrke er muligvis hans lange bolde fra bagkæden. Mourinho har flere muligheder i det centrale forsvar, men både Jones og Bailly har døjet med skader, og portugiseren bør overveje de Vrij i dette transfervindue. 

6. Mateo Kovacic (Real Madrid) 

Kroaten står bag Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro i Real Madrid, hvor han blot har fået en enkelt startplads i denne sæson. Kovacic er blot 23 år, og et skifte til Manchester United, hvor han formentlig kan få mere spilletid, må være attraktivt for ham. 

7. Benjamin Henrichs (Bayer Leverkusen) 

Venstreback er som nævnt et større problem end højre, men inden længe fylder Antonio Valencia 33 år, og Mourinho kan allerede nu sikre sig fremtiden i form af Leverkusens Benjamin Henrichs. Den 20-årige back er meget atletisk og god til at komme med frem. Er flere gange røget på bænken i den tyske klub, hvilket kan øge chancerne for et skifte til United. 

8. Jean Michael Seri (Nice) 

Seri var i sommer tæt på at skifte til Barcelona, men handlen faldt til jorden i sidste øjeblik. Nu har Barcelona hentet Coutinho, og de har derfor ikke brug for Seri, hvilket United kan udnytte. Den 26-årige ivorianer vil angiveligt gerne prøve kræfter med Champions League, og det kan De Røde Djævle tilbyde ham. Den kreative midtbanespiller er god til at holde på bolden og opfylder altid sine defensive opgaver, hvilket Mourinho sætter pris på. 

9. Jonny Evans (West Bromwich) 

Evans har været en stor profil for WBA, siden Manchester United solgte ham tilbage i sommeren 2015. Det salg fortryder de helt sikkert nu, og rygterne går da også på, at de ønsker at hente ham tilbage. Manchester City og Arsenal meldes dog også lune på Evans, der vil passe perfekt ind på Mourinhos hold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED