AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 14:27
76.000 kroner: Liverpool forsøgte at hente Bellingham i 2012

Liverpool forsøgte at hente Dortmund-stjernen tilbage i 2012.


Tidligere i dag kunne vi her på siden melde, at Borussia Dortmund vil have til 1,1 milliarder kroner for Jude Bellingham, hvis ikke de kan forlænge med den unge stjerne.

Dog kunne Liverpool have fået gaflerne i englænderen for et langt mindre beløb tilbage i 2012.

Ifølge det yderst troværdige medie The Athletic, så var den 19-årige midtbanespiller til prøvetræning i Liverpool i 2012, hvor han deltog i træningen og fik en rundvisning i træningsfaciliteterne.

Matt Newbury, der på daværende tidspunkt var akademispejder for Liverpool, havde anbefalet Bellingham, der tidligere havde arbejdet som akademisk rekrutteringsansvarlig for Birmingham, hvor der var en kompensationsaftale til en værdi af kun £9.000, svarende til 76.000 kroner.

 
Men på trods af deres forsøg på at overbevise spilleren og hans familie om at flytte fra Birmingham besluttede de at blive boende, hvor de også afviste også Chelsea og Manchester City.
 
Den beslutning gav efterfølgende pote, idet Bellingham kom ind på Birminghams førstehold som blot 16-årig og gjorde et så stort , at han kunne blive solgt for £30 millioner til Dortmund i 2020. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE