7-1: Manchester United cruiser videre til FCK-opgør

Af Emil Eire Frerk Olsen
05.08.2020 Kl. 20:52
Manchester United er klar til at møde FC København i Europa League-kvartfinalen.

Manchester United er klar til at møde danske FC København i Europa League-kvartfinalen, efter de Røde Djævle samlet slog østrigske LASK Linsk med 7-1.

Det hårde arbejde blev dog gjort tilbage i marts, hvor United bankede Linsk med 5-0 på østigernes eget græs – derfor var der ikke meget pres på Solskjærs mandskab op til kampen.

Dette afspejlede sig også på banen, hvor United på trods af at stille med et forholdsvist seriøst hold ikke virkede synderligt motiverede.

Første halvleg gik sin gang uden noget overbevisende tryk fra hjemmeholdet, der i stedet havde nok at se til den anden vej, hvor LASK Linsk i flere omgange bød sig til – men uden held.

Vi skulle i stedet frem til det 55. minut for at bevidne kampens første scoring. Den faldt minsandten til gæsterne, efter midterforsvareren Philipp Wiesinger sikrede sig et livslangt minde ved at banke et langskud op i det højre målhjørne på en af verdens fineste fodboldscener.

Panik blev der trods alt ikke noget af for United, der svarede igen med det samme. Juan Mata sendte to minutter senere Jesse Lingard i dybden, som sikkert ekskverede friløberen og dermed scorede i sin anden kamp i træk.

Derefter skruede United en smule op for tempoet, hvilket i sidste ende skulle sikre dem sejren, da Anthony Martial i det 88. minut trillede bolden i kassen efter fine kombinationer med sine holdkammerater.

Dette blev samtidig kampens sidste mål og opgøret endte dermed 2-1 til Manchester United.

Europa League-kvartfinalen mellem Manchester United og FC København bliver spillet den 10. august.