AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 10:46
6,2 millioner: Oprykkere henter West Ham-back i regulært røverkøb for

Sam Byram skifter West Ham ud med Norwich i en handel værd £750.000.


Sam Byram slog aldrig for alvor til i West Ham, som i dag har taget konsekvensen og solgt den 25-årige højreback til oprykkerne fra Norwich.

Det har begge klubber bekræftet.

Byram nåede blot at spille 26 kampe for The Hammers i remier League og tilbragte hele sidste sæson på udlån for Nottingham Forest.

Alligevel må man sige, at The Canaries har forhandlet en fornuftig aftale på plads. Byram skifter nemlig til Premier League-oprykkerne for blot £750.000 -  hvilket svarer til knap 6,2 millioner kroner.

Men som Byram også erkender i sit første interview med sin nye klub, så indgik han ikke i West Hams planer for den kommende sæson. Derfor må handlen betegnes som et win-win for alle tre parter.

- Jeg var ikke en del af West Hams planer og havde brug for en ny udfordring, fortæller højrebacken til Norwichs egen hjemmeside.

- Det var først og fremmest måden, hvorpå Norwich spiller fodbold, som overbeviste mig om skiftet. Jeg så dem spille adskillige gange sidste sæson, og deres flydende fodbold og pasningsstil er meget attraktiv.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED