Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 19:16
61-årige Ancelotti opildner angribere: Selv jeg kan score med James bag mig

Evertons 61-årige manager Carlo Ancelotti har offentligt understreget, hvilken effekt det bør have på klubbens angribere at have spillere som James Rodriguez bag sig.


Everton har haft et interessant sommer transfervindue, hvor klubben har forstærket sig med midtbane-trioen James Rodriguez, Allan og Abdoulaye Doucouré.

I form af mål og assists må førstnævnte siges at være mest interessant, og det tydes også, at træner Carlo Ancelotti synes det.

Italieneren kommenterede følgende efter Merseyside-opgøret:

- Jeg tror, at James kommer til at hjælpe angriberne, da han er en fantastisk assistmager, indledte Ancelotti og fortalte videre om sine mål for truppens angribere.

- Målet for Dominic (Calvert-Lewin red.) er at nå 20 Premier League-scoringer, fordi jeg ved, at han har kvaliteten og potentialet til at nå det - det samme gælder Richarlison. James var med, dengang Ronaldo lavede 56 mål i samme sæson. Jeg kræver naturligvis ikke, at Dominic laver 56 mål, men han skal forsøge sit bedste.

- Vi har to fantastiske angribere, og bag dem har vi James og Sigurdsson. Hvis de ikke begge scorer 20 mål, kan de hurtigt komme til at få et problem med mig.

Og så til Ancelottis endelige guldkorn:

- Jeg har fortalt dem, at hvis jeg var angriber med samme kvalitet bag mig, så ville jeg også nå mindst 20 mål, så det samme bør de.

Dominic Calvert-Lewin er i øjeblikket delt Premier League-topscorer med hele syv mål i fem kampe.

Richarlison står noteret for en enkel Premier League-scoring samt tre mål i Carabao Cup'en.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED