Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

526 millioner: Chelsea jagter Premier League-stjerne

Af Emil Plovgaard
25.05.2024 Kl. 13:22

Sidste sommer var det tæt på, at Crystal Palaces Michael Olise landede et skifte til Chelsea.

Det skete som bekendt ikke, men det kan ske denne sommer.

Daily Mirror skriver nemlig, at The Blues endnu en gang vil forsøge at hente Olise, der vurderes til at være 526 millioner kroner værd.

Klubben fra Stamford Bridge vil gå efter Olise, uanset hvilken manager, der i den kommende sæson skal stå i spidsen for klubben. Tirsdag tog man afsked med Mauricio Pochettino, der stoppede før tid efter gensidig enighed.

En ny manager skal derfor ansættes, og her bliver blandt andre Kieran McKenna, Roberto de Zerbi, Enzo Maresca og Thomas Frank sat i forbindelse med jobbet.

Ifølge førnævnte avis, ventes der at lande en beslutning i løbet af næste uge.

Chelsea er dermed tæt på at kunne præsentere klubbens sjette manager, siden Todd Boehly overtog ejerskabet i klubben i foråret 2022.

Det er ikke kun Chelsea, der viser interesse for Olise. Det samme gør Manchester United, Arsenal, Newcastle og Liverpool.

Olise startede blot inde i 14 Premier League-kampe i den forgangne sæson. Alligevel blev det til 10 mål og seks oplæg.

Crystal Palaces manager, Oliver Glasner, har joket med, at hvis offensivstjerner Eberechi Eze og Jean-Philippe Mateta samt Olise bliver solgt, så har klubben kapital nok til at bygge et nyt stadion.

– Jeg er meget overbevist om, at de også er her i den kommende sæson, fordi de har kontrakter her, og ingen har fortalt mig, at de forlader klubben.

– Det, vi har gjort her, er at vi har vist dem, at Crystal Palace har ambitioner.

– Vi har vist dem, hvordan vi ønsker at spille, hvilken sti vi vil ned af, hvilken rejse vi vil opleve sammen. De kan vise deres styrker, kvaliteter og personligheder samt udtrykke sig.

– De passer sammen. Det er, hvad vi kan gøre. Hvis noget andet sker, så er det fodbold. 

– Men Crystal Palace vil være i stand til at bygge et nyt Selhurst – for det vil koste en masse penge, har Glasner tidligere sagt.

Chelsea er desuden i dialog med endnu en brasilianer.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce