AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 19:47
515 millioner: Stor Premier League-transfer nærmer sig

Et af sommerens største hidtil transfers er under opsejling.


Indtil videre er det Darwin Núñez' skifte til Liverpool samt Erling Haalands skifte til Manchester City, der er sommerens hidtil største transfers.

Nu er endnu stor transfer på vej.

Det melder det engelske medie, The Athletic, og det brasilianske medie, UOL Esporte.

Der er tale om Everton-stjernen, Richarlison, som er på vej til Tottenham i en £60 millioner-handel, der svarer til 515 millioner kroner, og ifølge de to medier er der god grund til at tro, at en handel sker meget snart.

Artiklen fortsætter under videoen

Tottenham vil gerne lukke handlen hurtigt grundet interesse fra andre klubber i Richarlison, men Evertons økonomi spiller også ind.

I tre år i træk har Everton leveret et underskud i regnskabet, som samlet set er mere end £100 millioner, og det kan koste dem dyrt grundet økonomireglerne i Premier League, hvis de ikke forbedrer økonomien. Det nuværende regnskabsår slutter den 30. juni, og ifølge The Athletic har Everton beregnet et stort salg i dette regnskabsår.

Derfor kan The Toffees muligvis været nødt til at sælge Richarlison inden månedens udgang. Det er dog kun Everton, der har det fulde overblik over klubbens økonomi, og det kan derfor ikke vides, om de kan skubbe et salg for at få den bedst mulige handel. 

Ifølge UOL Esporte har Tottenham og Richarlison allerede forhandlet de personlige vilkår på plads, hvor de er enige om en femårig kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE