AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 15:43
463 millioner: Sporting-præsident afviser salg af Fernandes til den pris

Sportings præsident har gjort det klart, at Manchester United skal betale mere end 463 millioner kroner for Bruno Fernandes.


Manchester United første officielle bud på Bruno Fernandes lader fortsat på sig, selvom det angiveligt kun drejer sig om et spørgsmål om timer, inden der landet et bud i indbakken hos Sporting.

I medierne forlyder det, at Manchester United vil byde enten 411 eller 463 millioner kroner for den målfarlige midtbanespiller, men det er ikke et bud, som Sportings præsident kommer til at acceptere.

- Jeg ved ikke, om der er mange eller få (interesserede klubber, red.). Hvad jeg ved er, at der er blevet snakket meget om prisen – 411 eller 463 millioner. For den pris skifter han ikke, det er sikkert, fortæller Frederico Varandas til RTP.

Sagaen ser ud til at fortsætte noget tid endnu, men Manchester United har ikke uanet tid, for det engelske transfervindue lukker den 8. august klokken 18.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED