AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 21:35
39 United-fans dømt efter voldelige protester

Voldelige protester fandt sted på Old Trafford i foråret 2021.


39 fans i alderen fra 15 til 52 år er fredag blevet dømt som følge af voldelige protester i nærheden af og på Old Trafford i maj 2021.

Det skriver Sky Sports.

Manchester Uniteds opgør mod Liverpool måtte udskydes sidste år, da hundredvis af tilhængere stormede Old Trafford i protest mod klubbens amerikanske ejere, familien Glazer.

36 betjente kom til skade i forbindelse med urolighederne, og en af disse måtte tilses på hospitalet på grund af en alvorlig hovedskade.

Skaderne, der blev forvoldt Old Trafford den dag, løb op i over 70.000 pund svarende til 600.000 kroner.

Overtrædelserne, som tilhængerne er blevet dømt for, inkluderer blandt andet overgreb, kriminel skade og røveri, og mange af disse kan se frem til længerevarende karantæner.

Protesten skete i kølvandet på, at Manchester United var en af de klubber, der gik med i Super League-projektet - til stor utilfredshed for klubbens fans.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE