Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 15:00
372 mio. kroner: AC Milan smækker prisskilt på Wolves og Everton-emne

Det bliver ikke billigt, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at hente AC Milans 21-årige angriber Rafael Leao.


AC Milans 21-årige angriber Rafael Leao har haft en fin sæson i år med, hvor spilleren står noteret for seks mål og fem assists i denne Serie A-sæson.

Portugiserens unge alder og spændende kvaliteter har gjort ham til et transferemne i Wolves og Everton, der begge søger en angriber til næste sæson.

Det bliver dog ikke billigt, hvis man tror det italienske medie Calciomercato, eftersom de i dag vidner om Leaos prisskilt.

Calciomercato erfarer, at AC Milan kræver 50 millioner euro - altså 372 millioner danske kroner - for at lade den unge angriber gå til sommer.

Dette foreventes at være alt for meget for Everton, da de primært er på udkig efter en back up til at aflaste Dominic Calvert-Lewin, mens Wolves tænkes at være mere tilbøjeligelige til at afgive et bud.

AC Milan hentede Rafael Leao i franske LOSC Lille tilbage i 2019.

Dengang kostede han, ifølge Tranfermarkt, 29,5 millioner euro efter en sæson med otte Ligue 1-basser i 24 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED